Petra Maroja: Nitko me ne pita za udaju, znaju da ću pokleknuti kad dođe vrijeme

PETRA MAROJA je proslavila rođendan na otvorenju novog noćnog kluba u Zagrebu. Proslavu je organizirala uoči pravog rođendana jer sljedećeg tjedna putuje doma u Zadar, a željela se proveseliti s prijateljima. "Slavim dvadeset i neku", smije se Petra. "Za pravi rođendan idem kod mame i tate u Zadar na sarme, brat mi je došao nakon pet, šest mjeseci na brodu. A poslije ću zapaliti negdje na Novu, ne znam još točno gdje, najbliža opcija mi je Beograd, s društvom", otkrila nam je Petra.

Od prijatelja je već dobila gomilu darova: "Iako sam ih zamolila da ne kupuju ništa, najbolji dar mi je njihov dolazak. Već sam neko vrijeme baš sretna i zadovoljna u životu, sve mi nekako ide kako sam zamislila, tako da mi je samo važno sa su oni tu. Bilo je svega, parfema, nakita, knjiga, znaju da volim čitati, i svima im hvala". Budući da je godinu starija, pitali smo je razmišlja li kada o starosti: "Ne brinem se zbog starosti, ni ne razmišljam o tome. Poznavajući samu sebe, ja ću dugo biti mlada. Takvog sam karaktera, a gledam i svoje roditelje, oni su uvijek duhom mladi", kaže.



"Kad kažem da ne neka nova osoba u životu preporodila, to ne mora biti dečko, može biti i moj psihijatar"

Petra nam je rekla da nema dečka, iako se mediji često raspišu o nekim novostima na njezinom ljubavnom planu. "Nema nikakav novi muškarac u mom životu. Kad novinarima kažem da je neka nova osoba ušla u moj život, oni odmah napišu da imam dečka. A neka nova osoba koja me preporodila može biti i moj psihijatar", smije se i dodaje kako je ni bližnji ne zamaraju pitanjima o partneru i eventualnoj udaji. "Nitko me ne pita za udaju, tko mene smije išta pitati. Oni već svi znaju da imam svoj način života, i znaju da kad dođe vrijeme za mene, da ću i ja pokleknuti, ako ikada dođe to vrijeme. A bude, uskoro, valjda", kaže i dodaje da ima sve što želi, a ono što nema će sigurno imati.

Petra je na proslavi iznenadila i novim izgledom. "Novogodišnje odluke sam donijela već prije par mjeseci, neke bitne. Promijenila sam način života, prehranu, tako da u novoj mogu poželjeti samo zdravlje, sreću, ono, klišej, za sve sebi bliske ljude. Promijenila sam prehranu, već dva mjeseca koristim posebne proizvode, skinula sam 12 kilograma i prezadovoljna sam. Nije stvar u tome da ne jedem, već sam promijenila stil života. Tijelo mi se promijenilo, koža i sve", rekla nam je Petra. Na otvorenju novog kluba bila je i Iva Jerković, koja je klubu kuma, a tamo je partijao i sin Igora Štimca, Luka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.