Photoshop-debakl poznate pjevačice, fanovi zapanjeni: "Izgleda kao da ima 12 godina"

Foto: Instagram, Epa

AMERIČKA pjevačica Paula Abdul (60) iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu jednom od posljednjih objava na kojima izgleda desetljećima mlađa nego što zapravo jest.

Abdul je pozirala s Heidi Klum, Jaclyn Smith, Paris Hilton i Crystal Kung Minkoff, dok je bila na zabavi kod Kathy Hilton, i potom je neke slike objavila na Instagramu, a fanovi su se fokusirali upravo na njezino fotošopiranje slika.

Njezinim obožavateljima nikako se nije svidjelo to što se Paula trudi izgledati mlađe i velik dio ih smatra da je ionako mladolika i lijepa, bez obzira na godine.

"Izgleda kao potpuno druga osoba", "Ne razumijem zašto to radi. Pa svi znamo kako izgledaš, neugodno je gledati koliko si uredila slike", "Izgleda kao djevojka", "Gdje je nestala Paula", "Je li joj netko hakirao profil, u koga ja to gledam", "Paula, lijepa si žena, ne treba ti ovo fotošopiranje", "Jedno je da se ideš pomladiti deset godina, ali ovdje izgledaš kao da ti je 12 godina", "Prestani s time, lijepo stariš i ne treba ti to", "Nikoga nisi zavarala ovim slikama", "Izgleda kao da joj je 30 godina manje", samo su neki od negativnih komentara.

Paula Abdul američka je pjevačica, voditeljica i koreografkinja, porijeklom iz Sirije, poznata po pjesmama Straight Up, Cold Hearted ili Forever Your Girl, a radila je i na American Idolu te X-Factoru i još mnogim televizijskim projektima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.