Piers Morgan otkrio zašto ga nije iznenadio Smithov šamar: "I mene je upozoravao"

Foto: EPA

VODITELJ Piers Morgan otkrio je zašto nije bio iznenađen kada je Will Smith ošamario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara nakon što se komičar našalio na račun Smithove supruge Jade.

Morgan je u svojoj kolumni za news.com.au napisao da je iz prve ruke jednom svjedočio koliko se Smith zaštitnički odnosi prema svojoj supruzi. Prisjetio se intervjua koji je vodio s Jadom za CNN nakon za nju turbulentnog perioda života. Smith se tad pojavio na intervjuu uz nju, kao podrška.

"Nemojte uznemiravati moju ženu, gospodine Morgan..."

"Prije nego što smo počeli, Will me upozorio: 'Nemojte uznemiravati moju ženu, gospodine Morgan. Ne bih vam se sviđao kad sam ljut,' Bio je ozbiljan", prisjetio se Morgan glumčeve rečenice. Morgan se prisjetio i da je pitao Jadu zašto je njezin muž došao te da mu je ona objasnila da je uzeo slobodne dane na snimanju filma Ljudi u crnom 3 kako bi se brinuo o njoj.

"Will je došao u trenutku u mom životu kada je u meni vidio ljepotu koju ja nisam vidjela u sebi, neobrađeni dijamant. On me podigao i učinio sve da zablistam. Prolazila sam kroz jako teško vrijeme i on mi je stvorio siguran prostor da ozdravim i da rastem i definiram se", rekla je Jada u intervjuu o kojem Morgan piše.

Ispričao se Rocku

Podsjetimo, Will Smith je na dodjeli Oscara zbog šale na račun svoje supruge Jade ošamario Chrisa Rocka na pozornici.

Chris je kroz šalu rekao da jedva čeka vidjeti Jadu Pinkett Smith u filmu G.I. Jane 2. To je bila šala motivirana novom frizurom Pinkett Smith, koja je obrijala glavu. Na to je Smith ustao, popeo se na pozornicu i ošamario Rocka, da bi se vratio na svoje mjesto urlajući da ne "uzima ime njegove žene u usta".

"O, vau, Will Smith me upravo prebio", rekao je Rock nakon incidenta. Kasnije su se pojavile i snimke na kojima kolege smiruju uznemirenog Smitha, koji je 20 minuta poslije primio Oscara te se u govoru ispričao Akademiji. Rekao je da on, kao i Richard Williams kojeg glumi, samo štiti svoju obitelj.

Nakon incidenta Smith se ispričao i komičaru.

Pročitajte više