Pišek o seksualnom životu i pomagalima: Ne mogu zamisliti život bez perilice, fena, miksera...

LIJEPA televizijska voditeljica Nikolina Pišek, koja je u vezi sa srpskim poduzetnikom Matijom Ćorkovićem, u intervjuu za Kurir se između ostalog osvrnula i na svoj seksualni život te je na upit je li zadovoljna istim kazala: "Seksualnost je za mene samo jedan neodvojivi dio ljubavnog života. Ni jedno ni drugo ne mogu opstati na duge staze ako se zanemare, a u mom slučaju ni jedno ne može opstati kao samostalni entitet. Dakle, ako je premisa da sam zadovoljna svojim ljubavnim životom, onda se zaključak logično nameće", a na pitanje koristi li pomagala, Pišek je u šali odgovorila: "Naravno! Bez perilice, fena, miksera, usisivača i mašine za pranje suđa ne mogu zamisliti život. Ozbiljno".

"Nevjerojatno se opirem pomisli da ću ikad morati organizirati veliku proslavu sa svim popratnim folklorom - sviračima, kolonom automobila, trubljenjem, pucnjavom u zrak, rodbinom..."

O braku ona i Matija, kaže, još ne razmišljaju te se šali kako će je njen odabranik "na prepad" morati odvesti do matičara. "Koliko god ideja o braku bila primamljiva, nevjerojatno se opirem pomisli da ću ikad morati organizirati veliku proslavu sa svim popratnim folklorom - sviračima, kolonom automobila, trubljenjem, pucnjavom u zrak, rodbinom koju ću prvi put vidjeti na mjestu događaja. Odmah me prođe volja". Što se stalnih komentara o Matijinoj nacionalnosti tiče, Pišek kaže kako su to klišeji, i kako oni koji imaju takve predrasude problem moraju riješiti sami sa sobom.

"Potrudite se i iskopajte moje fotografije iz vremena kad sam bila još maloljetna i nadobudno mislila da želim biti model. Usporedite ih pa mi recite imam li silikone"

Osvrnula se još jednom i na nedavne napise srpskog Pressa o tome kako je "popravila silikone", što je oštro demantirala i najavila tužbu protiv spomenutog tabloida. Tako je na pitanje o zamjeni postojećih silikona Pišek srpskom novinaru kazala: "Zanimljiv trač! Rekli ste postojeće?! E pa neću vam ništa odgovarati, nego se potrudite i iskopajte moje fotografije iz vremena kad sam bila još maloljetna i nadobudno mislila da želim biti model. Usporedite ih pa mi recite imam li silikone. Zanimljivo je kako svi sebi daju za pravo zadirati u nečiju intimu po tom pitanju i ispituju o kirurškim zahvatima. Biste li vi meni javno odgovorili kako je bilo na vašem posljednjem pregledu prostate?".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.