Pitali smo Zagrepčane tko su Fahreta Jahić, Antonije Pušić... Nisu se baš snašli

Video: Index

Fahreta Jahić, Anđela Ignjatović, Zlatan Stipišić i Dorotea Budimir samo su neka od imena poznatih glazbenika koje smo nabrojali prolaznicima u Zagrebu. Pitali smo ih znaju li tko su oni. Neki su se dobro snašli, dok drugima to baš i nije išlo od ruke.

Prvo smo rekli ime Fahreta Jahić. "To ne znam, ja znam samo cajke", rekao nam je jedan prolaznik. "Ovo je cajka", dodala je naša reporterka, no svejedno nije znao o kome je riječ. Jedna djevojka pitala nas je je li riječ o pjevačici Senidi, a onda je napokon jedan gospodin znao da je riječ o - Lepoj Breni.

@index.hr Fahreta Jahić, Anđela Ignjatović, Zlatan Stipišić, Dorotea Budimir... provjerili smo znaju li prolaznici tko su oni. #indexhr #lepabrena #breskvica #dorisdragovic #gibonni #foryou #foryoupage #fyp #viraltiktok ♬ original sound - Index.hr

"Breskvica? Htjela sam reći Bananica"

Sljedeći je bio Antonije Pušić. "U magli mi je. To je sigurno neki treper. Ili Kemal Monteno?" odgovarali su prolaznici kojima ovo ime baš i nije bilo poznato. Riječ je o Rambu Amadeusu. A tko je Anđela Ignjatović? Ni to nitko nije znao dok im nismo otkrili da je riječ o Breskvici, mladoj pjevačici iz Srbije. "Htjela sam reći bananica", kroz smijeh nam je rekla jedna prolaznica. 

Neki nisu znali ni tko je Zlatan Stipišić. "Čula sam, ali ne znam tko je on", rekla je jedna gospođa, a potom je jedan prolaznik točno odgovorio i rekao da je riječ o Gibonniju. Edin Osmić nije stvarao tolike probleme. Većina je znala da je to Edo Maajka. No neki su nam priznali kako nisu znali da je Dorotea Budimir naša Doris Dragović.

Kako biste se vi snašli?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.