Pjevač brani bubnjara koji bi tenkom na Hrvate: "Ližite guzice po Zagrebu"

Foto: Facebook

BOSANSKOHERCEGOVAČKI pjevač Kemal Hasić stao je u obranu bubnjara Amara Češljara kojeg su otpustili Dino Merlin i bend Letu Štuke nakon što je na Facebooku napisao da bi na Hrvate koji su mirno prosvjedovali u Mostaru poslao tenk

Hasić je na svom Facebook profilu napisao poduži status u kojem brani Češljara, a Letu Štuke i Merlina optužuje da su ga otpustili zbog "direktiva iz Zagreba". Merlinu je poručio i da "uzme nekog iz Thompsonovog benda".

Njegov status prenosimo u obliku u kojem je i objavljen.

"Bijah na putu dva dana, umoran stigoh sinoc u kasne sate, otvorih drustvene mreze, kad tamo razapinju mog brata Amar Cesljar nazvah ga tako kasno nije spavao, sta je ovo? Upitah!!?? Kaze 'hakovali' mi profil niko mi nevjeruje....Srce mi zamalo nije puklo koliko sam osjetio da je usamljen i ostavljen, znam ga preko 20 godina moj sin nosi njegovo ime, zato ga tako dobro poznajem,sad jasno mi je puno stvari bili izbori podignute nacionalne tenzije, mrzitelji nase zemlje nikad otvoreniji i sve tome slicno, ali mi nije jasno STA JE SA NAMA, odrekose ga se oni koji ga znaju i po 15 godina, ne mozes bolan ostavit brata kojem je nepravda nanesena i koji ti kaze da nije to uradio moras mu vjerovat, to je vjerski, ljudski,moralno,casno...Al stigle direktive iz Zagreba nema izdavanja albuma ovim 'štukicama' a čarobnjku merlinu ( mala slova za malog covjeka) nema kocerata i odmah reži brata ko ga j...eeee moje balijiceeee...Mozda cete imati jos vise para, koncerata ali ostat cete ŠUPCI uvijek . Kazu mi nemoj se petljat ti si ipak pjevac pa ako sam pjevac,nisam covjek bez stava, taman ne bio nista, kako bih zaspao, sta bih reko svojim sinovima,valja medzu raju izaci...Amare volim te i nisi sam, ne mogu ti platiti koliko vrijedis kao muzicar al ti garantujem da ces u mom bendu biti sretniji, a carobnjak nek uzme nekog iz Tompsnovog benda bice jos popularniji...hajte šliktaroši lizite guzice po Zagrebu ili bilo gdje drugo, opet cete biti KANTE od ljudi!!!", napisao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.