Pjevač Silentea je sinoć uživo na Porinu pjevao "Poljubi me" i dodao "ravno u dupe"

Foto: Davor Javorovic/Pixsell

SINOĆ je održana dodjela nagrade Porin, a dubrovački bend Silente ostao je bez Porina za pjesmu godine. Porina za pjesmu godine dobio je Urban&4 za svoju pjesmu Sama, a Dubrovčani su u toj kategoriji bili nominirani sa svojom pjesmom Poljubi me za kraj.

Silente je sinoć pjevao uživo na Porinu, a njihov je pjevač Tibor Karamehmedović u stihove pjesme Poljubi me za kraj umetnuo stih "Poljubi me ravno u dupe", kojeg nema u studijskoj verziji. 

"Poljubi me za kraj, objasnit ću ti sve u hodu, ti što tjeraš ljude od sebe, pa se čudiš kada odu, Poljubi me za kraj, poljubi me ravno u dupe...", otpjevao je Tibor sinoć uživo na HRT-u, i to dva puta.

U studijskoj verziji stihovi idu ovako: 

"Poljubi me za kraj, objasnit ću ti sve u hodu, ti što tjeraš ljude od sebe, pa se čudiš kada odu, Poljubi me za kraj, poljubi me..."

Silente se nakon Porina oglasio na Instagramu.

"Završio je bendovski road trip. 10-ak dana smo već na putu, na raznim snimanjima, probama i setovima. Idemo doma umorni i veseli. Nema Porina za "Poljubi me za kraj", ali dobra je ona i bez njega. Šaljemo je na klupu jer nova pjesma dolazi, spot je snimljen i jedva čekamo.

Hvala na svemu, nemojte šta zamjerit i samo da znate - koliko god smo se trudili prošle godine, ove godine ćemo duplo. Pozdrav od red carpet bandita", napisali su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.