Pjevačica (32) na meti kritika zbog izvedbe američke himne: "Najgore ikad, jezivo"

Screenshot: Buzzer Beater/YouTube

Ingrid Andress izvela je američku državnu himnu The Star-Spangled Banner uoči bejzbolskog natjecanja naziva MLB Home Run Derby. Njezin nastup ubrzo se proširio društvenim mrežama, a ljudi su, malo je reći, šokirani.

"Ovo je najgora izvedba državne himne koju sam ikad čuo", "Molim vas, nemojte joj nikad više dopustiti da pjeva", "Moj muž i ja smo bili tamo. Bilo je nepodnošljivo", "Moj se pas probudio iz dubokog sna na kauču i izašao iz sobe. Ozbiljno", "Ostavi se pjevanja", "Je li ona bila pijana ili?" nižu se komentari na društvenim mrežama. 

Poslušajte kako je to zvučalo.

Tko je Ingrid Andress?

32-godišnja američka pjevačica country glazbe je do sada izdala dva studijska albuma, a njezin probojni singl More Hearts Than Mine zauzeo je 30. mjesto na Billboard Hot 100. Dosad je bila četiri puta nominirana za Grammy, a njezin nastup trebao joj je poslužiti u svrhu promocije novog singla Colorado 9.

Međutim, nije joj pošlo za rukom. USA Today njezinu je izvedbu opisao "jezivom", a Rolling Stone piše da je "stvarno pogriješila. Stihove skladbe The Star-Spangled Banner je 1814. napisao Francis Scott Key, na glazbu britanskog skladatelja Johna Stafforda Smitha iz 1780. godine. Skladba je postala američkom himnom 1931. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.