Pjevačica Colonije o djetetu: Jako smo htjeli bebu, uspjelo nam je doslovno iz prve

Foto: Instagram

Pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić rodila je prije mjesec dana. Ona i njezin suprug Matija Jakšić dobili su kćer kojoj su dali ime Eli. 

Uživaju otkako su postali roditelji

Ivana je sada otkrila da su jako željeli dijete i ispričala je kako se snašla u majčinstvu.

"Jako smo htjeli bebu, uspjelo nam je doslovno iz prve i jako smo sretni što je tu. Snašla sam se bolje nego što sam očekivala, ali imala sam 3 mlađe sestre i brata koji su puno mlađi od mene, naučila sam se brinuti o maloj djeci od malih nogu.

Doslovno uživamo, evo, malo je to nespavanje problem, to znaju svi roditelji i novi i stari, ali sve ostalo je toliko dobro da to nekako zaboraviš", rekla je za In magazin.

Otkrila je i kako je došlo do dogovora oko imena.

"Dogovarali smo se oko imena, meni je super bilo Elijana - njemu je bilo katastrofa. I onda sam ja njemu rekla, ok, ne može Elijana, a je l' može Eli? - daaa, kako dobro, to je to, imamo ga! Eto, to je bilo negdje u 3. mjesecu trudnoće, ali evo, do rođenja nismo nikome obznanili kako se zove, svi su saznali u isto vrijeme", rekla je.

Vjenčali se početkom godine

Slavlje se održalo u jednom zagrebačkom klubu, a mladenci su htjeli i poseban dress code. ''Mislim da je ovo svima bilo neočekivano. Čim smo poslali ljudima da imaju dress code, da moraju biti casual obučeni, to je već bilo čudno i drugačije", ispričala je Ivana za IN magazin.

Iako se u Zagrebu partijalo u noćnom klubu, Ivana i Matija imali su ranije klasično vjenčanje u Dalmaciji. "To je trebala biti manja svadba, na kraju je bilo 200 ljudi i trajalo je tri dana. Klasika, klasična dalmatinska svadba. Crkva, sala, juha, torta, prskalice... Bio je i vlakić i sve", rekla je pjevačica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.