Pjevačica grupe TLC postala baka u 54. godini

Foto: Instagram

PJEVAČICA Rozonda Chilli Thomas (53) iz grupe TLC postala je baka. Njezin sin Tron Austin (26) je objavio u subotu na Instagramu da je dobio kćer sa suprugom Jeong Ah Wang. "Na današnji dan, 2. ožujka 2024. u 13:59, anđeo s neba nam se rodio. Prekrasna kći Lua. Službeno smo roditelji", napisao je par u zajedničkoj objavi. Objasnili su kako im je kći stigla na svijet četiri dana prije termina.

"Termin je bio zakazan za 6. ožujka, ali htjela je doći ranije! Jutros je mojoj supruzi vodenjak pukao u 7 ujutro i odmah smo se spakirali i krenuli u bolnicu koja je udaljena sat i pol od doma. Žena je otišla na hitni carski rez u 13 sati. Bili smo zabrinuti, ali unatoč svemu moja supruga je sve izdržala i rodila je zdravu, prekrasnu djevojčicu", napisao je. 

Chilli je sina dobila s bivšim partnerom

Novopečeni tata rekao je da je ponosan na svoju suprugu. “Ovo je ostvarenje sna. Počeli smo izlaziti 22. rujna 2018. Premotajte gotovo 6 godina kasnije, u braku smo s našim prvim djetetom. Životno putovanje sada je uistinu počelo!!!" dodao je Austin. 

U rujnu 2023. Austin i Wang su objavili da očekuju djevojčicu. Borili su se s neplodnošću te su bili na umjetnoj oplodnji. Chilli je ranije pričala da ima dobar odnos sa sinom kojeg je dobila s bivšim partnerom Dallasom Austinom. Pjevačica je sada u vezi s Matthewom Lawrenceom. Još se nije javno oglasila o prinovi.

Pročitajte više