Pjevačica koja je veganka slučajno pojela meso prvi put u 10 godina i rasplakala se

Foto: Instagram

PJEVAČICA Chloe Bailey, koja je dugogodišnja veganka, rasplakala se nakon što je saznala da je slučajno pojela mesni obrok. Naime, Chloe i njezina sestra, glumica i pjevačica Halle Bailey, odlučile su izbaciti meso iz svoje prehrane prije više od deset godina. No nedavno im je hotelsko osoblje donijelo pogrešnu narudžbu, a Chloe je o tome govorila u TikTok liveu koji se brzo proširio internetom.

Osoblje hotela naručilo krivu hranu

"Nazvala sam da naručim veganski hamburger za sestru i sebe kao i inače. Navedeno je da je vegansko, bez maslaca na pecivima i slično", ispričala je Chloe. Bila je pod tušem kada su hamburgeri došli, a kada je otišla u sobu, njezina sestra je već jela. 

"Jela je hamburger i pitala me: 'Jesi li sigurna da je veganski?' Pojela je nekoliko zalogaja i rekla: 'Ovo je stvarno dobro'", ispričala je Chloe koja je sestri naglašavala da je uzela vegansko jelo. Međutim, ubrzo je shvatila da je učinjena pogreška.

Rasplakala se

"Završila sam s odijevanjem, zagrizla sam hamburger i sok koji je počeo curiti iz njega nije bio kao u veganskom burgeru. Odmah nakon prvog zalogaja sam znala", rekla je. Nazvala je recepciju hotela kako bi provjerila jesu li naručili pravi obrok, a naposljetku je doznala da je došlo do zabune i da njihovi hamburgeri nisu bili veganski.

"Odmah sam poludjela. Popila sam punu bocu Spritea. Halle mi se smijala jer sam plakala", ispričala je pjevačica. Njezina priča izazvala je suosjećanje njezinih obožavatelja i kolega. "Ponekad je teško uočiti razliku", "Opravdano je njeno plakanje zbog toga", "Da u nešto uložim deset godina i netko drugi to ugrozi, bio bih bijesan", pišu joj obožavatelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.