Pjevačica koju mladi u regiji obožavaju pjeva za doček Nove godine u Beogradu

Foto: Instagram

22-godišnja Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, uvest će Beograđane u Novu godinu, piše Blic.rs. Nastupat će na platou ispred zgrade Skupštine Srbije.

Ona je glavni izvođač te večeri, a kako tamošnji mediji saznaju, s njom će pozornicu dijeliti Sandra Afrika i Milica Todorović. Iz Grada još nema službene potvrde. 

Tko je Breskvica?

Breskvica je jedna od mlađih regionalnih pjevačica koja se redovito nađe na vrhu trendinga diljem regije, pa tako i u Hrvatskoj. Debitirala je singlom Utopia 2019. godine, a potom je stekla popularnost surađujući sa svojim tadašnjim dečkom Voyageom na nizu singlova između 2019. i 2021.

Breskvica se od 2021. više puta našla na Billboardovoj ljestvici najpopularnijih pjesama u Hrvatskoj. Neke od njenih popularnijih pjesama su Sava i Dunav, Ko to tamo, Mazohista, Srećan put, Drift i Loša, a nedavno je objavila pjesmu Do gole kože. 

Pokušat će izboriti odlazak na Eurosong

2021. godine Voyage i Breskvica su prekinuli, a neki tinejdžeri iz regije to još uvijek nisu preboljeli i dan danas, kada njih dvoje pričaju o novim partnerima, pišu im da se pomire. 

Na idućem izboru pjesme za Euroviziju Breskvica će pobjedu pokušati izboriti pjesmom Orlovo gnezdo te predstavljati Srbiju na natjecanju u Švedskoj. Popis svih natjecatelja na srpskoj Dori možete pogledati OVDJE

Pročitajte više