Pjevačica pijana izvela himnu SAD-a pred punim stadionom: "Idem na rehabilitaciju"

Screenshot: YouTube

32-godišnja country pjevačica Ingrid Andress nastupila je na MLB-jevom Home Run Derbyju u Arlingtonu u Teksasu u ponedjeljak navečer. Izvela je američku himnu, a snimka njenog nastupa brzo se proširila internetom.

Pijana je pjevala himnu

Jasno je da Ingrid na snimci ne pjeva dobro, zbog čega je video postao toliko popularan. Mnogi su nagađali da je Ingrid pijana došla pjevati himnu Sjedinjenih Američkih Država, što je ona naposljetku i potvrdila. 

"Neću vam lagati, bila sam pijana sinoć", napisala je na X-u. "Prijavljujem se u ustanovu kako bih dobila pomoć koja mi je potrebna. To sinoć nisam bila ja. Zbog svoje izvedbe ispričavam se MLB-u, svim navijačima i ovoj zemlju koju toliko volim. Javit ću vam kako mi je na rehabilitaciji, čujem da je jako zabavno", dodala je.

MLB je, inače, najviši rang profesionalnog bejzbola u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. Nitko od navijača prisutnih na stadionu nije smatrao da je prikladno pijan pjevati himnu SAD-a. Mnogi smatraju da je to najgora izvedba nacionalne himne koja se ikad čula prije velikog profesionalnog sportskog događaja. 

Bori se s depresijom

Prije samog nastupa, pjevačica je američkim medijima poslala e-mail kojim je najavila svoj nadolazeći singl Coloradu. U tom je e-mailu, piše Variety, objasnila da je neko vrijeme izbivala iz javnosti jer je patila od depresije u kojoj se našla nakon prekida odnosa s ljudima koji su bili uz nju od početka karijere. Rekla je da je mir pronašla u Coloradu. 

Andress je rođena u Southfieldu u Michiganu, a odrasla je u Coloradu. Iza sebe ima dva studijska albuma - Lady Like iz 2020. i Good Person iz 2022. Njena dva singla dospjela su na listu Billboard Hot 100 - More Hearts Than Mine i Wishful Drinking. Dobila je četiri nominacije za Grammy tijekom svoje karijere, uključujući i onu za najbolju novu izvođačicu u 2021. godini. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.