Pjevačica u srpskom realityju prevarila hrvatskog nogometaša pa sad žali: "Plakao je"

Foto: Guliver Image/Getty Images/YouTube

SINOĆ je u srpskom reality showu Zadruga prikazana snimka razgovora sudionice Teodore Džehverović i jednog ukućanina u kojem 20-godišnja pjevačica priča o svojoj vezi s hrvatskim nogometašem Kristijanom Ipšom.

Bivšeg igrača Varteksa i nekadašnjeg mladog hrvatskog reprezentativca zgodna plavuša prevarila je s manekenom Anđelom Rankovićem nakon samo nekoliko dana sudjelovanja u Zadruzi. 

Međutim, čini se da sad zbog toga žali...

"S njim sam imala sve. Nikad me nitko nije toliko pazio, nenormalno me volio. Sjećam se da mi je jednom na odlasku iz Poreča u novčanik ubacio 200 eura i na novčanici napisao 'volim te'. Ne mogu vjerovati što sam mu napravila. Kada sam ulazila u Zadrugu rekao je da će mi svaki dan pisati poruke na Instagram, iako ih neću moći vidjeti. Pisao ih je sve dok ga nisam prevarila, i to kakve poruke! Pa mojoj je mami, dok sam bila ovdje, poslao ogroman buket cvijeća za rođendan", ispričala je Teodora.

"Ujutro u pet nazvao je moju mamu i oboje su plakali. Nisam ga smjela ovako javno poniziti, a čujem da dosad nije rekao nijednu ružnu riječ o meni", opisala je kako je reagirao nakon što ga je prevarila pred kamerama.

"Ja puno vjerujem u karmu i vjerujem da mi se sada sve vraća. Kristijanu sam napravila groznu stvar, a meni Anđelo to vraća govoreći da mu se sviđaju druge stvari. Ne žalim se, zaslužila sam to", zaključila je Teodora nakon čega je uslijedila i svađa s Anđelom kojem se nije svidjelo ono što je ispričala o svom bivšem.

Inače, Teodora na društvenim mrežama još ima fotografije s 31-godišnjim nogometašem.

U prosincu je objavljena i pjesma koju je Teodora posvetila hrvatskom nogometašu. Spot je snimila upravo s Ipšom, ljetos prije ulaska u reality, međutim on je nakon što ga je prevarila pred kamerama sudskim putem zabranio da se u spotu koristi njegov lik, prenio je srpski Telegraf

Inače, autor bizarnog srpskog showa je vlasnik TV Pinka Željko Mitrović. Show, koji je s emitiranjem počeo u rujnu, na početku su prozivali balkanskom verzijom Trumanovog showa, a u jednoj epizodi gostovao je i Vojislav Šešelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.