Pjevačicu napadaju zbog prvoaprilske šale na koncertu: "Neukusno i bezobrazno"

Screenshot: TikTok

Pjevačica Sabrina Carpenter našla se na udaru kritika zbog prvoaprilske šale koju je izrekla tijekom nastupa na koncertu u Salt Lake Cityju.

Naime, Sabrina je poznata po improvizaciji posljednjih nekoliko stihova svoje pjesme Nonsense, mijenjajući tekst svaki put kad je izvodi uživo.

Službeni tekst pjesme glasi: "Ova pjesma je zaraznija od vodenih kozica / Kladim se da je tvoja kuća tamo gdje je moja druga čarapa. Jutros sam se probudila, mislila sam da ću napisati pop hit / Koliko brzo možeš skinuti odjeću?"

Na nastupu u Salt Lakeu Sabrina počinje uvodno pjevanje stihovima: "Podigni ruke ako živiš u Salt Lakeu" i nastavlja s: "Odakle vam alkohol nedjeljom?"

Međutim, Sabrinina treća improvizirana rečenica sve je iznenadila. Snimka tog trenutka iz publike pokazuje kako je pjevačica obožavateljima objavila "da je trudna", a u tom trenutku gomila, koja je do maloprije urlala, potpuno utihne. Nakon trenutka Sabrina je pojasnila da je šokantno otkriće bila samo šala.

"Sretan prvi april", dodala je.

@nataliejoyhixon salt lake nonsense outro 🤪🤭😍 #sabrinacarpenternonsense #sabrinacarpenteroutro #nonsenseoutrosabrinacarpenter #nonsenseoutro #emailsicantsendtour #emailsicantsendsabrinacarpenter #nonsensesabrinacarpenter @sabrinacarpenter ♬ original sound - nat

Šala naišla na kritike

Njena prvoaprilska šala nije se svidjela fanovima, koji su ju prozvali "neukusnom."

"Tko joj je rekao da je ovo dobra ideja?", "Ovo je bezobrazno prema ženama koje ne mogu ostati trudne, koje su imale spontane pobačaje ili koje su trenutačno trudne, ali su pod velikim rizikom od gubitka djeteta", "Stvarno neukusno", "Ovo nikako nije dobra prvoaprilska šala", pisali su komentatori na društvenim mrežama.

Ipak, bilo je i onih koji su stali u obranu pjevačice.

"Svi ste tako osjetljivi, o moj Bože", "Podsjetnik: Sabrina ne duguje ništa nikome tko se bori s trudnoćom", "Jesam li ja jedini koji ne misli da je ovo velika stvar... ili čak stvar?" pisali su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.