Plastični kirurg otkrio: Većina djevojaka želi imati lice ove manekenke

Foto: Instagram

Estetski kirurg dr. Rady Rahban progovorio je u podcastu Sofije Franklyn o sve većoj želji mladih dama diljem svijeta da izgledaju kao slavna manekenka Bella Hadid.

Franklyn je kirurga pitala s fotkom čijeg lica djevojke najčešće dolaze u ordinaciju, na što je Rahban odgovorio: "Prije je to bila Angelina Jolie, ali sada je najveća pomama za licem Belle Hadid."

"To je ludost jer ako pogledate fotografije Belle Hadid, koje ja također imam u mobitelu i koje koristim tijekom konzultacija s pacijentima, vidjet ćete da je jedna stvar vidjeti Bellu Hadid na plakatu, a druga stvar vidjeti Bellu Hadid u stvarnom životu, 10 godina nakon što je operirala nos i podignula kapke", dodao je.

"Žao mi je svih tih mladih cura jer su sve nesretne i premršave te na drogama i izgledaju tužno. I nemojte me shvatiti krivo, ovo nije anti-Bella Hadid kampanja. Ovo je anti-sranje kampanja", zaključio je.

Podsjetimo, znanstvenici su Bellu 2019. godine proglasili najljepšom na svijetu upravo zbog savršenih crta lica.

Vodili su se teorijom o zlatnom rezu i analizirali i najmanje detalje lica, poput veličine i položaja usana, nosa, brade, jagodica i vilice. Izračunom su zaključili da ima savršene proporcije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.