Platili 62.000 kuna za egzotični odmor iz snova, tamo ih je dočekala noćna mora

Ilustracija: 123rf (na fotografiji se ne nalazi osoba iz članka)

KARL LEWIS LAW (54) je svoju suprugu Caroline (51) za 10. godišnjicu braka poželio počastiti egzotičnim odmorom na Jamajki, ali ondje ih je, tvrde, dočekala prava noćna mora. 

Za odmor u luksuznom hotelu ovaj par iz Velike Britanije iskeširao je 7100 funti (oko 62 tisuće kuna), a ubrzo po dolasku, rekli su za Mirror, šokirali su se kad su vidjeli da članovi osoblja prodaju drogu, a neki gosti šmrču kokain za stolom u restoranu.

Par je u hotelu ostao gotovo mjesec dana, a na Facebook stranici agencije Karl se požalio na mnogo toga: pokvarenu elektroniku, žohare i, kako tvrdi, nejestivu hanu. Uz to je priložio fotke polusirovog mesa koje su im poslužili, slomljenih stolica, oštećenog krova i strujnih kablova koji su virili iz zidova. 

"Što se tiče našeg posjeta paklu na zemlji... U hotel je svakodnevno nestajalo struje. To bi potrajalo između dvije minute i sat vremena, a događalo se svaki dan otprilike pet puta dnevno. Dva-tri sata bismo čekali u redu za hranu, a kad bismo došli na red, ne bi bilo pribora za jelo pa nismo mogli jesti. Hrana je bila sramotna. Osobito su nas uzrujali kablovi za struju koji su virili iz stropa ili ležali u mokroj travi gdje je lako na njih netko mogao stati ili se dijete moglo ozlijediti ako bi ih diralo", napisao je. 

Glasnogovornik agencije je za Daily Mail odgovorio isprikom. 

"Bili smo u kontaktu s njima, ponudili im naše isprike i povrat novca. Redovno radimo inspekcije u našim hotelima i uvijek ozbiljno reagiramo na prigovore naših mušterija", rekao je on. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.