Plenković na otvaranje Dubrovačkih ljetnih igara poveo djecu, pozirali na tribinama

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

JUČER su svečano otvorene 73. Dubrovačke ljetne igre. Tribine su bile pune, a na otvaranju je bio predsjednik vlade Andrej Plenković. 

Andrej je na otvorenje došao sa sinčićem Mariom i kćeri Milom, koji su s ocem pozirali na svečanosti. Plenković je fotografiju s djecom podijelio i na Facebooku. Njegovim pratiteljima drago je što je Plenković na ovaj događaj poveo djecu.

"Posebna radost je vidjeti i Vaše najdraže", "Prekrasna dječica", "Kako su medeni", komentiraju mu ispod fotografije.

Plenković je krajem ožujka dobio i treće dijete. Njegova supruga Ana Maslać rodila je sina u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a par mu je dao ime Ivan.

Na otvorenju bili Jandroković, Šuica, Grlić Radman...

Osim njega, na otvaranju su bili i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, izaslanik predsjednika Zdravko Zima, potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju Dubravka Šuica, ministri Nina Obuljen Koržinek i Gordan Grlić Radman, zastupnici u Hrvatskom saboru i Europskom parlamentu, sudionici Dubrovnik Foruma, predstavnici diplomatskog zbora te mnogi drugi.

U ceremoniji su pod ravnanjem maestra Ivana Huta nastupili sopranistica Kristina Kolar, Dubrovački simfonijski orkestar, Akademski zbor Pro Musica, Zbor Libertas, Dubrovački komorni zbor te Zbor Blasius, a Festivalskom dramskom ansamblu pridružili su se studenti završne godine glume Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu, kao i Folklorni ansambl Linđo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.