Ples sa zvijezdama bio je najgledaniji sadržaj na hrvatskim televizijama ove nedjelje

Foto: Press

JUČER se emitiralo finale showa Ples sa zvijezdama, u kojem su pobijedili Marco Cuccurin i Paula Tonković. O njihovoj pobjedi odlučili su glasovi gledatelja. 

Nova TV se pohvalila da je finale showa bilo najgledaniji sadržaj na svim televizijama ove nedjelje s ostvarenih 38 posto udjela u gledanosti. Svaku minutu finala u prosjeku je pratilo gotovo pola milijuna ljudi, a u jednom trenutku gledanost je dosegnula milijun gledatelja. 

Na digitalnim kanalima Nove TV Ples sa zvijezdama ostvario je gotovo 15 milijuna videopregleda. Na Instagramu broj videopregleda iznosi 3.4 milijuna, a isječci na Facebooku pregledani su 6.8 milijuna puta. Plesovi su se pratili i na TikToku, gdje snimke imaju 4.4 milijuna pregleda. 

Inače, prethodnih tjedana Ples sa zvijezdama koji se emitirao na Novoj TV borio se za gledanost sa Superpotjerom, koja se na HRT-ovom Prvom programu prikazuje nedjeljom od 20:15 do 21:05. HRT se u ožujku pohvalio da je prva epizoda Superpotjere bila najgledanija emisija te nedjelje, a prema podacima od 2. travnja, Superpotjeru je gledalo više od 600 tisuća ljudi.