Pobjesnili kad su doznali što jedan tip radi s hranom u dućanu: "To je opasno"

Foto: Facebook

NEPOZNATI korisnik Facebooka pohvalio se smicalicom koju je napravio u jednom dućanu, a koja je razbjesnila druge ljude. Spomenuti tip objavio je fotografiju dva paketa lazanja, jednih mesnih i jednih vegetarijanskih, otkrivši da im je zamijenio etikete.

"Ponekad ujutro volim skočiti do Tesca i zamijeniti etikete iz zabave", napisao je na svom profilu, a objava je podijeljena na grupi Northern Ireland Craic. Brojni korisnici društvene mreže zgroženi su njegovim potezom, a u komentarima su ga upozorili kako nije nimalo smiješno raditi takve stvari.

"Molim te, ne radi to. Neki ljudi su iz medicinskih razloga na vegetarijanskoj dijeti, što znači da mogu biti alergični ili imati poteškoće s probavljanjem mesa. Ovo bi moglo biti opasno", napisala je jedna osoba. Druga je istaknula kako svojom zafrkancijom može dovesti kompaniju u ozbiljne probleme.

"Mogao bi dovesti firmu do ozbiljnih sr*nja s ovim, ali i zavarati vegetarijance da pojedu meso. Uopće nije smiješno, zapravo je nevjerojatno nezrelo i neodgovorno. Tko god ovo radi da bude smiješan drugima bi trebao dobiti nogom u guzicu", napisala je.

The Sun je kontaktirao Tesco u vezi nastale situacije, a iz trgovine su odgovorili da su svjesni potencijalnih rizika te da nadziru cijelu situaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.