"Podrapat ću te noktima": Maja i Davor su se posvađali nakon ovog nastupa

Foto: Nova TV

MAJA ŠUPUT i Davor Bilman posvađali su se pred kamerama nakon što je u Supertalentu peti put nastupio Bruno Tomašić, gledateljima poznat kao Anđa iz Noćne more Željka Malnara. 

Bruno Tomašić predstavio se talentom gašenja svijeća umom koje baš i nije ispalo kako je zamislio. Nakon njegovog nastupa članovi žirija davali su svoje mišljenje, a Maja i Davor su se posvađali pred kamerama. 

"Od svih budalaština koje si dosad ovih godina izveo…", komentirala je Maja Brunin nastup, a zatim ju je Davor pitao: "Kak’ to možeš nazvat budalaštinom?", no Maja ga je ignorirala i ponovno se obratila natjecatelju. 

"Od svih budalaština na svijetu, i od svega što ti je moglo pasti na pamet, od svega na kugli zemaljskoj, kak’ ti ovo padne na pamet?" pitala ga je, a Bruno je samo odgovorio: "Jednostavno."

"Ja se slažem da je ovo bilo glupo za poludjet’", krenula je opet Maja, no Davor se nije složio. "Ne, ne, ne", počeo je govoriti, a Maja se potom okrenula i rekla: "Pa čekaj da kažem, pa nemoj mi, šuti!" i tako nasmijala žiri. 

"Ma ne ulijeći mi u rečenicu" 

"Ja mislim da se on samo došao našaliti, on nije došao proć’, neki su se smijali i to je to", nastavila je, a Davor joj je opet upao u riječ: "Ne, ne, ne!", na što se Maja izderala: "Ma ne ulijeći mi u rečenicu, podrapat ću te ovim noktima!", a publika je prasnula u smijeh. 

U razgovor je potom uskočio Fabijan, kojeg je iznervirana Maja pitala: "Što sad ti hoćeš?" "Ja sam samo htio dati opasku na Martinin komentar…" krenuo je ponovno govoriti Davor, no Maja ga je prekinula. 

"Ali ja sam sad davala opasku, nisam stala, udisala sam zrak! Pa ajde reci, ajde, ufff!", završila je. Nakon što su se žiri i publika nasmijali, žiri je Bruni dao tri ne, a samo od Fabijana dobio je jedno da.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.