Pogledajte kako zagrebački vatrogasci uz lazanje daju podršku Baby Lasagni

Screenshot: Facebook

Ludnica oko Baby Lasagne već mjesecima drži Hrvatsku, a cijela država želi da mladi Istrijan pobijedi na ovogodišnjem Eurosongu.

Tako je i Vatrogasna postrojba Zagreb na Facebooku objavila video u znak podrške hrvatskom predstavniku. Snimili su jednog od člana kako jede lazanje, a sve su popratili pjesmom Rim Tim Tagi Dim, kojom će nas Baby Lasagna predstavljati danas u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga.

Rim Tim Tagi Win #eurovision2024

Posted by Vatrogasna postrojba Zagreb on Monday, May 6, 2024

Inače, Baby Lasagni ovih dana predviđaju i pobjedu. Hrvatski predstavnik ne skida se s vrha kladionica, koje mu trenutno daju čak 29 posto šanse za pobjedu. Na drugom mjestu je Švicarska (donedavni najveći favorit) sa 16 posto, a potom slijede Italija, Ukrajina i Irska. 

Baby Lasagna jučer je imao generalnu probu uoči polufinala Eurosonga, a snimke su preplavile društvene mreže. Mnogi fanovi tvrde da je hrvatski predstavnik vokalno napredovao od Dore. Snimku njegovog nastupa na Twitteru je podijelio i najpoznatiji eurovizijski portal Wiwibloggs. "Ništa ne može zaustaviti Baby Lasagnu. Hrvatska je spremna ponijeti trofej kući", napisali su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.