Pogledajte tko je na engleskoj Wikipediji naveden kao partnerica Milana Bandića

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

OVIH dana na stranici Milana Bandića na engleskoj Wikipediji pojavilo se da je njegova izvanbračna partnerica bila Natalija Prica.

Ispod fotografije Bandića nalazi se stupac u kojem se navode njegove političke dužnosti, u kojoj stranci je bio, datum rođenja i smrti, ime supruge, roditelja i slično. Pod kategorijom "izvanbračna partnerica", što znači osobna veza između pojedinaca koji su živjeli skupa i dijelili bračni život, ali nisu u tradicionalnom braku, stoji ime Natalije Price.

Na to je na Facebooku ukazao Dario Juričan, koji je objavio screenshot Wikipedije i u opis stavio emotikon srca.

<3 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Milan_Bandić

Objavljuje Gradonačelnik svemiraUtorak, 22. veljače 2022.

Na engleskoj Wikipediji je dosta opširan opis života Milana Bandića, njegovog političkog angažmana, zdravlja i smrti, dok je stranica o bivšem gradonačelniku Zagreba na hrvatskoj Wikipediji dosta sažetija. Na njoj stoje detalji Bandićeva mandata kao gradonačelnika i nabrojane su njegove počasti.

Tih podataka na hrvatskoj Wikipediji nema

Na hrvatskoj Wikipediji ne navodi se Natalija Prica kao njegova partnerica te se ne spominje uopće ime supruge Milana Bandića, Vesne.

Podsjetimo, Natalija je nekadašnja suradnica pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića. Nakon što je osvojila titulu Miss Universe završila je studij stomatologije te je bila u Bandićevoj stranci. Bila je članica Upravnog vijeća zagrebačke Specijalne bolnice za plućne bolesti, no u rujnu prošle godine podnijela je ostavku.

Poznavala je Bandića najmanje deset godina jer je njihova prva zajednička fotografija snimljena 2011. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.