Pojavila se nova fotka Barrona Trumpa. Ljudi u čudu: "Nevjerojatno je visok"

Foto: Profimedia/Twitter

BARRON TRUMP, sin Melanije i Donalda Trumpa, ovih je dana glavna tema na društvenim mrežama nakon što se pojavila nova fotografija ovog 17-godišnjaka.

Naime, mnoge je iznenadilo koliko je Barron visok. "Ništa me nije moglo pripremiti na saznanje o tome koliko je sad visok sin Donalda Trumpa", pišu korisnici društvenih mreža i masovno dijele fotografiju Barrona s nepoznatom ženom na kojoj je očigledna razlika u visini.

U Bijelu kuću došao sa samo 10 godina

Barrona svijet pamti kao sramežljivog dječaka koji se s 10 godina uselio u Bijelu kuću pa s 14 iz nje iselio. U međuvremenu ga se skoro uopće nije moglo vidjeti u javnosti pa su njegove nove fotografije, očekivano, izazvale velik interes. Samozatajni Barron sada je tinejdžer visok više od dva metra te se pred kamerama čini mnogo opušteniji nego za vrijeme očeva mandata.

Tada su mnogi uočavali da dječak stalno gleda u pod. "Mislim da je istodobno slatko i tužno to što Barron uvijek gleda u pod. Mora da je teško biti mlada osoba u toj poziciji", rekao je jednom prilikom psiholog Bruce Durham o tadašnjem američkom "prvom sinu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.