Pojavile se stare fotke: Pogledajte Tiju Mamić na predizbornom skupu SDP-a 2007.

Foto: Instagram/Zeljko Lukunic/PIXSELL

GODINE 2007. Tia Mamić, tada još Jurčić, s očuhom Ljubom Jurčićem bila je na predizbornom skupu SDP-a u Zagrebu uoči tadašnjih parlamentarnih izbora, a sada su osvanule te stare fotografije.

Na fotografijama Tia radosno pozira s Ljubom Jurčićem odjevena sva u crno. Jurčić je tad još bio SDP-ov kandidat za premijera, no krajem studenog te godine ipak ga je zamijenio Zoran Milanović.

Tia se tri godine kasnije udala za košarkaša Chrisa Warrena s kojim je 2011. godine dobila sina Dominica. "Chris je odlična osoba, nikada ne govori ružno o nikome. I moj očuh Ljubo ga je prihvatio odlično jer vidi da je osoba s velikim srcem, neiskvaren, pošten i prvenstveno jako radišan", otkrila je tada Tia za Index. 

Međutim, brak je puknuo početkom 2016. godine, a krajem iste te godine počelo se šuškati o njenoj vezi s Marijem Mamićem. Godinu dana kasnije par se i vjenčao.

"Mario se, kad smo on i ja tek krenuli, našao s Chrisom i rekao mu da je on njegova produžena ruka, da nije tu ga ga ničim zamijeni, nego je jednostavno htio da ga upozna, da vidi da je dobar i normalan čovjek, da je tu za Dominica, da zna da je teško jer tata nije stalno tu, ali da može računati na njega", ispričala je Tia nedavno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.