Pokazala kako jednostavno očistiti tupperware od mrlja i oduševila milijune ljudi

Screenshot: TikTok

KAKO jednostavno očistiti tupperware od mrlja? Na TikToku pojavio se video s laganim trikom koji je odmah postao viralan, a bit će vam jasno zbog čega čim vidite rezultat.

Adi Kempler na TikToku podijelila je snimku na kojoj se vidi kako čisti tupperware od mrlja i odmah je postala hit. Sve što vam treba je malo deterdženta za pranje posuđa, tople vode i komad papirnatog ručnika. 

Potrebno je sve staviti u posudu i tresti je oko 45 sekundi do minutu. Kako to izgleda, Adi je demonstrirala u snimci koju je već pogledalo više od 4 milijuna ljudi te za koju je dobila više od pola milijuna lajkova.

@adikempler

This hack has saved so many of my Tupperware friends. Try it!!!! ##fyp ##cookingvideos ##cookinghacks ##lifehacks ##hacks ##stainremover ##foryou ##foryoupage

♬ original sound - adikempler

Za BuzzFeed Adi je otkrila kako joj je taj trik pokazala maćeha. Priznaje da je i sama bila skeptična prije nego što ga je isprobala i ostala iznenađena, baš poput mnogih drugih korisnika TikToka.

I brojni drugi korisnici TikToka isprobali su trik i mnogima je uspio, iako je bilo i drugačijih rezultata. "Ovo zapravo funkcionira poprilično dobro, nije savršeno, ali bolje je ni od čega", samo je jedna od reakcija.

@ocfoodandview

##duet with @adikempler I tried it with spray dish soap and it worked! ##kitchenhack ##lifehack ##pasta

♬ original sound - adikempler

Naravno, efikasnost trika vjerojatno ovisi o vrsti tupperwarea, ali i o tome koliko dugo mrlje stoje te od čega su. U svakom slučaju, vrijedi ga isprobati prije bacanja masnih posuda.

@keepingupwithkassss

##lifehacks ##tubawarebox ##fyp ##shook ##greasychallenge

♬ original sound - adikempler
@jesswalters12

##duet with @adikempler This actually worked pretty well, not perfect but better than nothing! ##lifehacks ##hacks ##dishes ##homehacks

♬ original sound - adikempler
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.