Pokazao kako je sad u centru Zagreba: Ne znam jesam li ikad doživio ovakvu tišinu

Screenshot: Youtube

YOUTUBER Vid Juračić, kojeg na kanalu Kvart priča prati 28 tisuća ljudi, u najnovijoj je objavi pokazao kako trenutno izgleda centar Zagreba. 

"Idem u grad prvi put nakon potresa", najavio je na početku videa šetnje užim centrom grada. 

"Nema nikoga i ne čuju se nikakvi zvukovi. Ne znam jesam li ikada doživio ovakvu tišinu u gradu tijekom dana. Suludo", komentirao je zastavši na praznom Dolcu, a zatim je produžio prema Trgu bana Jelačića, gdje je zatekao samo golubove.

Susreo je i gospođu koja je sama raščišćavala štetu od potresa i pomogao joj u poslu. Gospođa ga je pitala ide li u crkvu, a kad je odgovorio negativno, zanimalo ju je u čemu on nalazi smisao. 

"Ukratko, gospođo, nalazim smisao u istom u čemu i vi, samo ne idem u crkvu. U svemu nalazim smisao, sve je bitno", zaključio je Vid. 

Video je u dva dana pogledalo preko 13 tisuća ljudi, a mnogi su mu ostavili i komentare. 

"Cijeli život sam u Zagrebu i ove slike sto sam vidio su nestvarne. Jos uvijek ne mogu vjerovati sto nam se događa...", "Ovdje ide baš ona 'čujem tišinu kako vrišti'"," Hvala ti, Vid na ovome...  Ovo je inače da prvi put ikad ikome komentiram video, ali tvoj stvarno zaslužuje. Steglo me malo u grlu dok sam gledala... Ovo  je jedinstven i neponovljiv uhvaćen trenutak", "Emocije me peru dok gledam", pisali su mu gledatelji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.