Poklon za samce na Dan zaljubljenih: Nazovite žohara po bivšoj ljubavi

Foto: Pixabay

DAN ZALJUBLJENIH vam može biti najgori dan u godini, posebno ako ste nedavno raskinuli vezu. Ako ste planirali osvetiti se svojoj bivšoj ljubavi, Hemsley centar za konzervaciju vam nudi priliku svoju ljutnju prema bivšoj ljubavi zauvijek povezati s insektom od kojeg vam se ježi koža - žoharom.

Za samo 1,5 funti možete jednog žohara nazvati po bivšoj ljubavi ili po bivšoj vašeg bliskog prijatelja, kako biste ga oraspoložili za ovogodišnje Valentinovo, prenosi Mirror.

Budući da su u centru odlučili da se žohar ne može usvojiti (nitko ne želi jednog insekta zamijeniti drugim), oni će dopustiti ljudima slomljenog srca ostaviti svoju neuspjelu vezu iza sebe uz pomoć programa "Imenuj svog žohara".

Ova akcija je postala viralna prošle godine, kada su ljudi masovno imenovali žohare i tako donirali novac za hranu gladnim merkatima i majmunima.

Kada se odlučite za ime i potvrdite svoj izbor, dobit ćete certifikat koji će zauvijek ovjekovječiti vašeg bivšeg partnera kao insekta. Sav prikupljeni novac će i ove godine biti uložen u nove projekte u zoološkom vrtu. Osim imenovanja žohara, prilikom potvrde možete dopustiti da se ime vaše bivše ljubavi stavi na "tablicu žohara" koju mogu vidjeti svi posjetitelji centra.

Nakon što je akcija postala potpuni hit prošle godine, centar je na svojoj web stranici napisao: "Za sve one koji ne žele direktnu osvetu, postoji bolji način kako se osjećati dobro i naplatiti bivšima bol na Dan zaljubljenih".

Mnogi korisnici društvenih mreža su na svojim profilima podržali ovu ideju što je poslalo pregršt internet korisnika na stranicu Hemsley centra.

"Upravo sam nazvao žohara po bivšoj djevojci kako bih nahranio merkate na Dan zaljubljenih. Iskreno mogu reći da nikad u svom životu nisam bolje potrošio novac", samo je jedan od komentara onih koji su se odlučili na ovakav "poklon".

Ove godine osim redovnog imenovanja žohara, svi korisnici iz Ujedinjenog Kraljevstva mogu kupiti poklon kutiju u kojoj će osim certifikata dobiti prirodni sapun, šampon i prirodnu spužvu za kupanje, kako bi oprali ostatke bivših ljubavi sa sebe.

Iz Hemsley centra poručuju korisnicima da se ne trude nuditi dodatni novac, jer nitko iz centra neće snimati niti gaziti imenovane žohare. Oni će ostati na životu.

Na ovom linku možete imenovati svog žohara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.