Pokrali bivšu voditeljicu Nove TV: "Dokaz da smo okruženi zlim ljudima..."

Foto: Instagram

ANA STUNIĆ, bivša voditeljica Nove TV, na kojoj je vodila Red Carpet i IN Magazin, na Instagramu se požalila da joj je netko otuđio stvari koje je ostavila u dječjim kolicima.

Bivša voditeljica i njezin partner Filip Despot prije 7 mjeseci dobili su sinčića Jonu, a koliko Ana uživa u majčinstvu, pokazuju njezine objave na Instagramu. Upravo zato bila je neopisivo tužna kad joj je netko ukrao nekoliko njoj posebno bitnih i dragih predmeta, o čemu se oglasila na InstaStoryju.

"Živimo u širem centru grada Zagreba, a dokaz da smo okruženi zlim ljudima je da zgrada u kojoj živimo nema lift, pa tako kolica ostavljamo u prednjem dijelu zgrade. Osim kolica, imamo i torbu u kojoj su nam potrepštine za bebu, znate ono red igračaka, tetri i običnih pelena. E, pa danas je netko iz te torbe ukrao, otuđio: 1. Prve sunčane naočale mog djeteta, 2. Njegov poklon od dragog prijatelja, žirafu Sophie i 3. Dekicu za pokrivanje iz Ikee. Toliko sam jadna da sam se uspjela i rasplakati. Ljudi, budimo dobri i pažljivi jedni prema drugima", napisala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.