Policajac zaustavio tinejdžera koji je vozio 185 km/h pa ga naučio lekciju

Ilustracija: Instagram

AKO STE vozač i zaustavi vas policija, to može biti poprilično stresno, posebno ako ste tinejdžer. Još je stresnije kad ne znate što ste napravili da privučete pažnju policije, što se upravo dogodilo Andrewu Katzu iz Velike Britanije.

Kad je netko na Quori postavio pitanje: "Koji je vaš najzanimljiviji susret s policijom", bilo je raznih odgovora, no Andrewov je jedan od onih koji je privukao najviše pažnje.

"Imao sam 18 godina i vozio sam mamim auto. Zaustavila me policija", započeo je svoju ispovijest Andrew. "Vjerojatno zato što sam vozio 190 km/h", kazao je policajcu. "Zapravo ne, snimili smo vas na 185 km/h", odgovorio mu je policajac.

"Što će se sada dogoditi, policajče?", pitao ga je, a ovaj mu samo odgovorio: "Vidjet ćeš." Zatim ga je polako pratio dok se vozio do doma, a čim je skrenuo u ulaz od kuće, policajac je upalio sirene, a Andrewova majka zabrinuto istrčala iz kuće, nakon čega je razgovarala s policajcem.

"Kad je odlazio na licu je imao najveći osmijeh koji sam ikad vidio, znajući da me ostavio vlastitoj sudbini. Trebam li reći, prošlo je puno mjeseci prije nego sam ponovo dobio auto od nje. To je bio odličan policijski rad, doduše", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.