Policajci zaprimili nesvakidašnji poziv upomoć: "Imam risa u autu"

Foto/Video: Facebook

Vlasti u Wisconsinu u SAD-u odgovorile su na neobičan poziv koji je stigao u utorak kasno navečer. Šerif okruga Portage Mike Lukas otkrio je na Facebooku da je policajac primio poziv od vozača koji je rekao da "ima risa u autu".

Tri policajca zaputila su se na lokaciju odakle je poziv stigao, a kada su ugledali prizor koji ih je dočekao, šokirali su se. U automobilu je uistinu bio ris.

 

"Policajci su stvarno dobri u rješavanju problema, ali ovaj ih je slučaj zbunio pa smo pozvali pojačanje", napisao je Lukas i dodao da su pozvali čuvara prirode Bryana Lockmana, koji je, kako Lukas tvrdi, "profesionalac u izvlačenju stvorenja i njihovom vraćanju u divljinu".

Video koji je objavljen na Fejsu prikazuje Lockmana i još jednu osobu kako tjeraju risa s rešetke automobila motkom za kontrolu životinja. Nakon što je izvađena iz vozila, životinja se borila s motkom, prije nego što je stavljena u stražnji dio kamiona i kasnije uspješno vraćena u divljinu.

Ok this is a first, dispatch gets a caller stating, "I have a bobcat in my car". You can only imagine what everyone was...

Objavljuje Sheriff Mike LukasSrijeda, 19. travnja 2023.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.