Poljska TV oglasila se oko izjave da bi ih Jojo Siwa mogla predstavljati na Eurosongu

Foto: Instagram

Nakon špekulacija koje je potaknula JoJo Siwa da je u razgovorima o predstavljanju Poljske na Eurosongu 2025., poljska televizijska kuća TVP objavila je službenu izjavu povodom toga.

Poljska televizijska kuća potvrdila je da nisu u tijeku nikakvi razgovori s umjetnicima u vezi s Eurosongom 2025. i da još nije donesena odluka o sudjelovanju na natjecanju, piše Eurovix. 

"Dame i gospodo, pozivajući se na brojna pitanja u vezi s pripremama TVP-a za Eurosong 2025., obavještavamo vas da ne vodimo nikakve razgovore s umjetnicima o ovom pitanju i još nije donesena nikakva odluka u vezi sudjelovanja na natjecanju. O uključenosti TVP-a u pripreme za ovogodišnji Eurosong obavijestit ćemo vas što je prije moguće putem službenih kanala", napisali su u priopćenju.

Jojo ranije izjavila: Razgovaramo s ljudima u Poljskoj

JoJo Siwa (21) medijska je ličnost, plesačica i pjevačica iz SAD-a koja se proslavila u sklopu reality TV showa Dance Moms prije nego što je započela karijeru pjevačice.

Jojo je na TikToku objavila da putuje za Poljsku te poručila da njezin nedavni singl Yesterday’s Tomorrow’s Today postaje sve popularniji u Poljskoj. "Smiješno je to što sam zapravo Poljakinja", otkrila je u jednom TikToku dok se pripremala za let.

@itsjojosiwa

Unedited GRWM for travel dayyy🇵🇱✨🌏

♬ Yesterday's Tomorrow's Today - JoJo Siwa

"To je veliki dio moje obitelji, dio mog naslijeđa. Tako da sam se uspjela dobro zabaviti s ovim", dodala je. "Netko me pitao hoću li nastupati na Eurosongu jer je moja pjesma postala viralna u Poljskoj. Isprva sam se našalila i odgovorila da hoću, ali sada stvarno razgovaramo o tome", rekla je.

"Eurosong je zainteresiran za mene. Razgovaramo s ljudima u Poljskoj jer svaka zemlja zapravo odlučuje tko će je predstavljati na Eurosongu. Razgovarali smo sa svima, očito je da postoji mnogo toga što treba razmotriti, puno logistike", poručila je.

@itsjojosiwa

❤️🔮🇵🇱🌏✨🐍

♬ Yesterday's Tomorrow's Today - JoJo Siwa

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.