Polovica žena više se voli seksati u odjeći, najdraži odjevni predmet im je negliže

GOTOVO polovica Britanki voli imati odjeću na sebi za vrijeme seksa, pokazalo je istraživanje koje je naručio modni sajt MyCelebrityFashion.co.uk. Prema rezultatima istraživanja, oko 48 posto žena voli tijekom seksa imati barem jedan komad odjeće na sebi. Najpopularniji odjevni predmet u krevetu je, tvrde dvije trećine ispitanica, grudnjak. Gotovo 60 posto njih radije nosi negliže, 40 posto voli u krevetu imati cipele s visokim potpeticama, 36 posto haljinu, a trećina, odnosno 31 posto tijekom seksa voli nositi gaćice.

Najčešći razlog zbog kojeg se žene ne žele razgolititi jest podizanje samopouzdanja. Noseći neke od tih odjevnih predmeta, žene se osjećaju seksipilnije, a dio njih tvrdi da im grudi bolje izgledaju u grudnjaku. Zabrinjavajuće je što je 43 posto njih reklo kako jednostavno želi pokriti svoje tijelo.

Zanimljivo je da su istraživači upitali i muškarce o njihovim stavovima. Samo 36 posto njih odgovorilo je kako voli kad im partnerica ima barem jedan komad odjeće na sebi. 37 posto njih voli seks u mraku, dok to isto tvrdi čak 87 posto ispitanica. "Ovo je istraživanje zaista otkrilo koliko je odjeća važna kad je u pitanju samopouzdanje žena. Činjenica da toliko velik udio žena tvrdi da se osjeća seksipilnije s jednim komadom odjeće na sebi, pokazuje da garderoba zaista može popraviti samopouzdanje, čak i kad je ono nisko", izjavio je za Sun Andy Barr, direktor marketinga MyCelebrityFashion.co.uk, tvrtke koja je naručila istraživanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.