Pomogla im mama: Braća postala milijunaši u 20-ima zahvaljujući slučajnom susretu

Foto: Instagram

LUKE LINTZ 23-godišnji je milijunaš iz Winnipega kojeg su prozvali guruom društvenih mreža, no za svoj višemilijunski posao može uvelike zahvaliti svojoj mami. 

Luke i njegova braća u srednjoj su se školi bavili prodajom gadgeta na društvenim mrežama, a život im se promijenio kad je njihova mama Tannis tijekom obiteljskog ručka u skupocjenom restoranu za susjednim stolom uočila moćnog kanadskog poduzetnika Stefana Aarnija. 

Mama iskoristila priliku 

Nakon što je čula poduzetnika kako objašnjava svom direktoru marketinga da planira otpustiti cijeli tim odjela za društveni marketing, Tannis je odlučila iskoristiti priliku. Uhvatila je milijunaša na odlasku i rekla mu da su njezini dečki nevjerojatni trgovci na društvenim mrežama i da mogu pomoći. 

Poduzetnik im je odlučio dati šansu i potpisao je ugovor s njihovom tvrtkom HighKey na tri mjeseca uz plaću od 5000 dolara mjesečno. Dečki su prionuli na posao radeći 16 sati u danu kako bi unaprijedili poslovanje Stefanove firme. 

Početak uspješne priče 

U prva tri mjeseca doveli su 50.000 novih pratitelja na Instagram profil tvrtke, a nakon uspješno odrađenog posla stigao je i prvi celebrity s A-liste. Počeli su surađivati s komičarem i glumcem Kevinom Hartom osmislivši tijekom pandemije kampanju koja je uključivala novčanu nagradu od 20.000 dolara. 

Milijunaši u 20-ima

Braća su došla na glas kao uspješni poduzetnici, a Luke ističe kako je Stefan, koji je umro od raka u dobi od 33 godine, njegova najveća inspiracija.  

"Mislim da je Stefan volio biti u mojoj blizini jer iako je između nas bilo 10 godina razlike, mogao je vidjeti koliko sam mlad i ambiciozan. Proveo bih svaki drugi dan razgovarajući s njim i postavljajući mu bezbroj pitanja", rekao je. 

Veliki planovi 

HighKey sada ima preko 1200 klijenata, a braća su ostvarila suradnje s Cardi B, Nicki Minaj, Tygom, Bellom Thorne i Rickom Rossom te ciljaju na promet od 100 milijuna dolara u pet godina. 

"Pouka ove priče je da postoji malo sreće u svemu u smislu upoznavanja pravih ljudi u pravom trenutku. Ali sreća se pretvara u nešto samo ako ste spremni i znate kako to iskoristiti što je brže moguće", izjavio je mladi milijunaš. 

Pročitajte više