Poruka kćeri Siniše Mihajlovića bolesnom ocu mami suze na oči: "Više si od lava"

Foto: Instagram

VIRGINIA MIHAJLOVIĆ, kći trenera Siniše Mihajlovića, posvetila je emotivnu objavu svom ocu koji je unatoč borbi s akutnom leukemijom osobno došao na klupu Bologne voditi momčad na otvaranju sezone kod Verone te tako oduševio talijansku javnost.

21-godišnja Virginia objavila je očevu fotografiju s utakmice te napisala: "Premalo je reći da te volim. Pored toga što sam ti kći, tvoja snaga, hrabrost i upornost me čine najponosnijom curom na ovom svijetu. Ti si više od borca, više od ratnika i više od lava, ti si više od svega. Koliko ti toga još želim reći, ali prave riječi kojima bih te opisala još nitko nije izmislio", napisala je ponosna Virginia i raznježila mnoge.

Koliko je ponosna pokazala je i tako što je na svom Instagram Storyju podijelila brojne objave drugih korisnika Instagrama koji su se divili potezu borbenog Mihajlovića.

Inače, Mihajlović je prije tjedan dana uspješno prošao prvu fazu kemoterapije, a i iz bolesničke postelje se trudi voditi momčad. Razmjenjuje mailove sa stručnim stožerom i igračima, sve treninge gleda u prijenosima uživo i analizira podatke s treninga i utakmica...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.