Posebna ponuda za Crni petak: 25% popusta na najbolje pivo u Europi, provjeri kod

Foto: Press

GARDENOVA nagrađivana piva pokazuju najbolje od današnjih suvremenih stilova piva. Zbog toga je proglašen najboljom europskom pivovarom dvije godine zaredom po izboru Beer52, najvećeg pivskog kluba na svijetu.

Kako bi svoje veselje podijelili sa svim čitateljima Indexa, gardenovci su i ove godine pripremili mnoga blagdanska iznenađenja zajedno s popustom za kupovinu. 

Poseban popust povodom Black Fridaya od čak 25% možete ostvariti na njihovom webshopu gdje je trenutno dostupno preko 20 stilova piva, tako da ćete zasigurno pronaći nešto po svom ukusu ili ukusu svojih bližnjih te ih iznenaditi sjajnim poklonom.

Osim toga, u prodaji je dostupan i merch poput majica i čaša. 

Prilikom plaćanja potrebno je unijeti kod INDEX25. Popust se primjenjuje na sve proizvode. Osim popusta, dostava je besplatna te je možete očekivati u roku od dva radna dana.

Pivovara sa Žitnjaka vremenom je napredovala te je danas zasigurno među vodećim europskim craft pivovarama. Mjesto među najboljima duguje svom kreativnom i inovativnom timu ljudi koji su do danas skuhali više od 170 stilova piva - od osvježavajućih Pilsner i Ale stilova piva preko voćnih Soura i Florida Weissea, pa do IPA i desertnih Stoutova.

The Garden Brewery, nakon pet godina postojanja i mnoštva nagrada širi se i svoju priču u sljedećoj godini nastavlja na većoj lokaciji u blizini. 

Nazdravimo zajedno za uspješnu i veselu 2022. koju svi s nestrpljenjem očekujemo.

Živjeli!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.