Posjetite u srijedu Gjuru 2 i osvojite novi Timbalandov album

NOVI R&B ALBUM svjetski poznatog glazbenog producenta Timbalanda je vani na policama CD shopova, a to znači da je vrijeme za pravu klupsku promociju u sklopu RNB Confusiona powered by Index.hr u klubu Gjuro2. U srijedu, 3. veljače Gjuro2 plesat će u ritmu novog Timbalandova albuma, a Dj-evi Zrna i Marko predstavit će vam njegov najnoviji uradak SHOCK VALUE II.

U suradnji s Universal Music Croatia predstavljamo vam dugoočekivani hip-hop album, a najsretniji i najbrži fanovi od sutra mogu osvojiti primjerak albuma "Shock Value II" ekskluzivno na službenim stranicama: www.rnb-confusion.com. Oni manje sretni svoj primjerak CD-a mogu osvojiti na eventu posvećenom "SHOCK VALUE II" u klubu Gjuro2 tako što će RNB Confusion hostesi došapnuti imena dviju pjesama koje se nalaze albumu.

Jedan od najtraženijih izvođača i producenata proslavio se mnogobrojnim suradnjama te ekskluzivno potpisuje pjesme mnogih zvijezda poput Nelly Furtado, Jay-Z-ja, Justina Timberlakea, Madonne, OneRepublic, Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, Rihanne, 50 Centa, Keri Hilson, Missy Elliott, Akona, T-Paina i dr. Timbaland je omiljeni izvođač svih klupskih DJ-a jer njegovi probojni hitovi siguran su put do rasplesane publike. DJ Zrna I DJ Marko vas pozivaju da ove srijede zauzmete svoje mjesto na vrućem plesnom podiju kluba Gjuro2.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.