Posjetite večeras Šator na Cvjetnom, mali festival dobre glazbe, hrane i pića i opustite se uz DJ Viktora

JUČER je u Šatoru na Cvjetnom nastupio Zagrebački dixieland ansambl. Svi posjetitelji Šatora mogli su uz obilje hrane i pića čije su cijene prilagođene svakom džepu, uživati u dobrim zvukovima glazbe nastale na glazbenoj tradiciji New Orleansa u kojoj se posebno ističu puhački instrumenti.

Sjajna izvedba vrhunskih glazbenika

Tako se sinoć na Cvjetnom orila glazba 20-ih i 30-ih, a kako saznajemo, dobre zabave nije nedostajalo te su okupljeni uživali u izvedbama vrhunskih glazbenika koji se mogu pohvaliti nastupom na mnogim renomiranim jazz festivalima. Nakon jučerašnje glazbene poslastice, Šator na Cvjetnom, powered by Index.hr, i večeras je pripremio bogat i zabavan program za sve one željne kvalitetnog opuštanja nakon napornog radnog dana.

Zvuk osamdesetih uz DJ Viktora

Za vas će i ovog puta "svirati" DJ Viktor, koji se može pohvaliti nastupima u renomiranim zagrebačkim klubovima. Jedan od naših najboljih mash-up i house DJ-eva opustit će vas i večeras ugodnim i pozitivnim ritmovima funka, housea te popularnim zvukovima osamdesetih. Ako vam i ovo nije dovoljna motivacija da posjetite najbolje warm up mjesto u gradu, možda će vas privući i niske cijene pića i klope.

Mali festival dobre glazbe, hrane i pića

Široka ponuda uključuje kuhano vino, sir, pršut, istarske specijalitete, medicu te veliki izbor vrhunskih buteljiranih vina, zatim slavonske specijalitete: čvarke, kulen, švargle, a sve to po vrlo povoljnim cijenama. Ovo su samo neke od njih: kuhano vino - 10 kuna te veliki izbor butelja vina od 70 do 140 kuna. Ako još niste, večeras je pravo vrijeme da se opustite u Šatoru na Cvjetnom, mjestu koje je već sad zbog zavidnog broja izvođača koje je ugostio, zadobio status svojevrsnog festivala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.