Posjetitelji koncerta klape Intrade bijesni: "Organizatori nam ništa nisu govorili"

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Čitatelj Indexa

NA KONCERTU klape Intrade u zagrebačkoj dvorani Dražen Petrović večeras je zaprimljena dojava o eksplozivnoj napravi, što je za Index potvrdila policija.

Zbog dojave je došlo do popriličnog kaosa ispred dvorane u kojoj je u 20 sati trebao početi koncert. Posjetitelji se žale da su zbog manjka informacija od strane organizatora ostavljeni da čekaju u gužvi i na hladnoći.

"Zašto nas ne puštaju u dvoranu?", "Nema koncerta do 22 h, sramota. Mogli ste reći da dođemo u 17 sati. Već 45 min stojimo u redu...", "Katastrofa od organizacije, zatvorili vrata od dvorane, a mi se smrzavamo", "Masa ljudi vani stoji ulazi su zatvoreni i ne puštaju. Sramota za organizaciju", "Baš nehumano od organizatora. Smrznut ćemo se. Raspoloženje nažalost palo…", "Ima pola sata, red se ne pomiče", "Stojimo već sat vremena u redu, na ISTOME mjestu, smrznuti. Situacije se događaju, okej, razumijemo, ali red je da netko od organizatora izađe van i kaže nam što se događa. Odgađa li se koncert ili što se događa? EDIT Nadamo se da ćete ponoviti koncert ili vratiti novce, obzirom da nas je 40% otišlo doma", "Navodno je bila dojava o bombi, psi su unutra, načekat ćemo se", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Također, i brojni čitatelji su nam se javili s prigovorom da su dugo čekali na hladnoći ispred dvorane, bez informacija o tome što se događa.

Nešto kasnije stigla je informacija kako je dojava lažna. Informaciju je potvrdila policija.

Jubilarni 15. koncert klape u Zagrebu

Koncert klape Intrade trebao je početi u 20 sati, a najavljen je kao 15. tradicionalni koncert klape u Zagrebu.

"Baš sam ponosan na to. Lani nismo bili pa mi baš nešto fali. Mi smo se zaželjeli naše publike, velikih koncerata, velikih dvorana. Nadam se da će ove godine biti sve u redu, repertoar je spreman, a klapa jedva čeka! Veliki pozdrav našoj publici koju pozivam 3. prosinca u Cibonu. More sve zaledit, more svit izgorit, ali Intrade će uvik pivat!" poručio je Bralić prije koncerta.

Inače, od 2006. do danas klapa Intrade održala je koncerte u svim većim dvoranama, koje su svaki put bile rasprodane. Nastupili su u Lisinskome, Areni, Domu sportova, Ciboni...

Cijena karata za ovaj koncert kretala se od 100 do 225 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.