Postani programer za 5 mjeseci i radi najplaćeniji posao uz LearningEdge Akademiju

Foto: Press

"LEARNINGEDGE Akademija" programskih jezika mjesto je gdje svatko može otkriti potencijal za programiranje i razviti vlastite sposobnosti programiranja. Cilj Akademije jest osloboditi "genijalca koji čuči" u svakom od nas te pomoći polaznicima da postanu stručnjaci u svom području. Prelaskom u programerski svijet svaki pojedinac može osmisliti i kreirati različite aplikacije za pomoć drugima, ali i dobro zaraditi.

Nije potrebno prethodno znanje

Za sudjelovanje u Akademiji nije potrebno nikakvo iskustvo niti predznanje u području IT industrije, niti je važno prethodno obrazovanje polaznika.

Uz pomoć stručnih i iskusnih predavača organizatori su sigurni da će polaznike naučiti sve što im je potrebno za uspjeh u svijetu programiranja. Predavanja počinju početkom ožujka u trajanju od pet mjeseci, a upisi traju od 01. veljače do 01. ožujka.

Predavanja se odvijaju svaki tjedan, tri dana u tjednu po dva sata, a sva su predavanja u poslijepodnevnim satima, bilo putem video poziva ili u učionici u novootvorenom coworking prostoru Scaleup.

Mogućnost izravnog zapošljavanja nakon završene Akademije 

Najboljim sudionicima Akademije pruža se izvanredna mogućnost izravnog zapošljavanja nakon završene edukacije u jednoj od partnerskih tvrtki, dok će se ostalim kandidatima osigurati pomoći u potrazi za poslom u programerskoj struci.

Tim rečeno, važno je naglasiti kako Akademija za partnere ima vodeće tvrtke u svijetu programiranja koje pružaju priliku za napredovanje i razvoj programerske karijere.

Zašto postati programer?

Potraga za programerima drastično je porasla u posljednjih deset godina, što na domaćem što na svjetskom tržištu rada. Programerski su poslovi postali poznati kao vrhunska radna mjesta s iznadprosječnom plaćom, opuštenom radnom atmosferom, odličnim benefitima i mogućnostima rada od kuće. Programeri imaju mogućnosti raditi za vrhunske svjetske tvrtke iz udobnosti svoga doma, ili se pak preseliti.

- Budućnost je sad. Tehnologija je dostupna svim građanima modernog svijeta. Cilj akademije jest pomoći svima koji žele početi raditi na području programiranja, a nisu imali prilike educirati se za programera. Veselimo se novim kolegama i kolegicama kojima ćemo prenijeti svo znanje i stručno iskustvo kako bi bili spremni za nove radne izazove – kazao je voditelj "LearningEdge Akademije" Dragan Rapić.

Baš kao u svakoj televizijskoj reklami, organizatori sve zainteresirane pozivaju na sljedeći način: ne čekajte više, prijavite se odmah i započnite put u svijetu programiranja! 

Sve detalje oko upisa i samih predavanja možete pogledati na internetskoj stranici "LearningEdge Akademija".

Pročitajte više