Uzeo Viagru pa požalio: Imao erekciju mjesec dana, a onda je tek počela muka

Foto: Facebook

26-GODIŠNJI Nat Thind ovog si je ljeta odlučio priuštiti ludu noć punu akcije pa je progutao Viagru, ali gadno je to požalio jer se probudio s erekcijom koja nikako nije htjela proći. Navodi da mu je erekcija trajala mjesec dana. 

Nakon nekog vremena bio je prisiljen obratiti se liječnicama za pomoć, a oni su mu dijagnosticirali prijapizam, poremećaj definiran kao "dugotrajna i bolna erekcija", prenosi Unilad. 

Liječnici su mu u dva navrata krv iz penisa pokušali izvući iglama, no kad to nije uspjelo, morao se podvrgnuti operaciji tijekom koje su mu morali skalpelom zarezati penis kako bi istekao višak krvi. 

Ako vam to zvuči kao najveća noćna mora svakog muškarca, prevarili ste se, najgore tek slijedi. Penis mu se konačno uspio vratiti u normalno stanje, no Nat tvrdi da nakon toga ne može postići erekciju. Za svoje stanje krivi liječnike. 

"U razgovoru s drugim doktorima shvatio sam da ovi koji su mi pomagali nisu znali što rade. Jednostavno su isprobavali. Zbog toga sam ja završio s unakaženim penisom, bez osjeta na glaviću, a nisam u stanju postići erekciju ni doživjeti orgazam. Osim toga, povremeno osjećam bolove i žarenje", napisao je na stranici GoFundMe, gdje pokušava skupiti novac za liječenje. 

Tvrdi da su mu liječnici u Belgiji i Njemačkoj potvrdili da je došlo do oštećenja na živcima, a problem bi navodno trebala riješiti manja operacija za koju trenutno skuplja sredstva. 

"Jako se teško pomiriti s činjenicom da ti penis ne radi onako kako bi trebao. Osobito kad imaš samo 26 godina", zaključio je Nat. 

Pročitajte više