Poznat je autor novih "Zvjezdanih staza", a obožavatelji će sigurno biti zadovoljni

Foto: Facebook

OBOŽAVATELJE "Zvjezdanih staza" u studenom je razveselila vijest o oživljavanju slavne serije, a sada je poznato i ime vođe cijelog projekta.

Radi se o Bryanu Fulleru, dobro poznatom imenu u svijetu "Zvjezdanih staza", ali i autoru nekih drugih izvrsnih serija, prenosi EW. Fuller je bio autor hvaljene serije "Hannibal", koja je nedavno otkazana, te je radio na serijama kao što su "Heroji", "Pushing Daisies" i "Dead Like Me". Iako su sve te serije bile prerano otkazane, među obožavateljima postigle su kultni status.

Fuller je televizijsku karijeru počeo upravo "Zvjezdanim stazama" – bio je dio scenarističkog tima serijala "Voyager" i "Deep Space Nine".

"Bez pretjerivanja, ostvarenje je sna graditi potpuno novu seriju 'Zvjezdanih staza' s kolegom Alexom Kurtzmanom i hrabro ići gdje još ni jedan serijal 'Zvjezdanih staza' nije išao", izjavio je Fuller.

O novim "Zvjezdanim stazama" nema još detalja, no ne treba sumnjati da će Fuller u njih unijeti svoju specifičnu autorsku viziju i kreativnost po kojoj je postao poznat. Serija će krenuti na televiziji CBS u siječnju 2017. godine.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.