Poznata pjevačica povlači se sa scene: "Izgubila sam dijete, uhodili su me, dosta je"

Foto: Profimedia

BRITANSKA glazbenica Lily Allen (38) otkrila je u nedavnom razgovoru za magazin Hunger kako će se vjerojatno u potpunosti povući s glazbene scene.

Allen je prošla kroz vrlo težak period života, izgubila je dijete, imala je traumatično iskustvo s uhoditeljem, navodno je bila i seksualno zlostavljana, a dugo se borila i s ovisnošću.

Pjevačica se, kako je rekla, trenutno nema namjeru vratiti glazbi i posvetit će se svojoj drugoj velikoj ljubavi, glumi. "Ljudi bi mogli pomisliti da se povlačim, ali gotova sam s bivanjem na prvoj crti. Bili su tu gubitak mog sina, incident s uhođenjem i seksualni napad", rekla je Lily i potom nastavila s objašnjenjem.

"Osjećala sam kako izlazim iz svog tijela kada su se te stvari dogodile i mislim da se nikada nisam uspjela oporaviti", ispričala je Lily, koja je bila trudna šest mjeseci kada je 2010. godine izgubila dijete.

Kasnije je imala velikih problema s izvjesnim Alexom Grayem, koji je bio opsjednut njome i provalio joj u kuću 2015. godine, u trenutku kada su ona i djeca spavali. On je kasnije osuđen i pritvoren.

Danas se bavi glumom

Lily je svojevremeno otkrila kako ju je jedna osoba iz glazbene industrije napastovala dok je spavala u njegovoj hotelskoj sobi, a priznala je i da se dugo borila s ovisnošću.

"Ethel je imala sedam, Marnie šest godina kada sam se očistila, i ima puno sranja koja su se dogodila prije toga zbog kojih će biti jako ljute", izjavila je Allen, koja ima dvoje djece s bivšim suprugom Samom Cooperom.

Danas su sve te nedaće iza nje i u sretnom je braku s Davidom Harbourom, zvijezdom serije Stranger Things. Allen danas uglavnom glumi i obožava se time baviti, a preferira kazališne nastupe.

"Kazalište i nastupanje pred velikim masama daje adrenalin. Osjećam se kao da sam ponovno živa, to je ovisnost", kaže Allen i potom zaključuje.

"Osjećam da sam postigla sve što sam htjela u svojoj karijeri i osjećam se kao da sam pobijedila kao glazbenica, ali s druge strane ne mogu samo pripremati sendviče i voziti djecu na njihove aktivnosti. To ću raditi nekoliko mjeseci, a ona ću zagristi nešto novo", rekla je Lily.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.