Poznate ljepotice udružile snage, skinule se gole i pokazale sve atribute

KAKO bi privukli čitatelje, urednici magazina Allure smislili su odličan način kako zadovoljiti svačiji ukus. Naime, u njihovom najnovijem izdanju našlo se pet ljepotica, sve redom gole i prekrasne. Najveću pažnju su privukle glumica Eliza Dushku i Padma Lakshmi dok su glumice Sharon Leal, Lynn Collins i Chelsea Handler pale u "drugi plan".

Egzotična Padma je napisala knjigu o zdravoj prehrani, a zatim reklamirala lanac Fast food restorana

Iako je najpoznatija od njih, glumica u tinejdžerskim filmovima i serijama Eliza Dushku, nedavno tvrdila kako se za živu glavu ne bi skinula gola na filmu ili pred fotoobjektivima čini se kako je trend golotinje djelovao i na nju. Osim za prestižni časopis, Eliza se također razgolitila za svoj novi film "The Alphabet Killer".

Druga, malo manje poznata je egzotična manekenka Padma Lakshim koja se proslavila brakom s Sirom Salmanom Rushiedom, kontroverznim piscem "Sotonskih stihova" zbog kojih je skoro izgubio glavu. Osim poziranjem za razne naslovnice, Padma je napisala kuharicu "Lagano i egzotično" s podnaslovom "Nemasna jela sa svih strana svijeta" što je poprilično kontradiktorno s obzirom da je nakon toga reklamirala sočni hamburger za jedan lanac nezdrave hrane.

A.M.
Foto: Allure

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.