Pratitelji kritiziraju Katy Perry zbog outfita: "Ti si majka, ne priliči ti ovo"

Foto: Instagram

Američka pjevačica Katy Perry će za nešto manje od mjesec dana objaviti svoj novi album pod nazivom 143, a nedavno ga je promovirala u West Hollywoodu. Promociju albuma organizirala je u jednom noćnom klubu, a njezina modna kombinacija izazvala je podijeljena mišljenja njezinih obožavatelja. 

Katy je u klub stigla u mini suknji i topu sa zmijskim uzorkom, a sve je upotpunila rukavicama istog uzorka. Nosila je i crne visoke čizme, sunčane naočale i crnu torbicu. Ovom modnom kombinacijom je naglasila svoju vitku liniju.

"Ne priliči ovo majci koja ima skoro 40 godina"

"Predivna žena", "Kraljica", "Ludilo, predobra je", nekim pratiteljima se svidjelo kako se obukla. No, bilo je i onih koji nisu bili oduševljeni njezinim izborom odjeće. "Ona je majka koja ima skoro 40 godina, ne priliči joj ovakvo oblačenje", "Koga želiš impresionirati?", "Ona mi je draga, ali ovako izgleda jeftino", "Vulgarno je", nizali su se negativni komentari. 

Bila je pod istragom zbog snimanja spota

Podsjećamo, nedavno je Katy Perry bila pod istragom zbog snimanja spota na Balearskim otocima.

Odjel za okoliš regionalne vlade Baleara istražuje jesu li pjevačica i njezin tim možda oštetili zaštićene dine na otočiću S'Espalmador. U spotu se vidi kako pjevačica pleše na različitim lokacijama, uključujući sustav dina na otoku Espalmador unutar područja omeđenog užadi koji pokazuju da je prolaz zabranjen.

Naime, dine Espalmadora čine najbolje očuvani sustav dina na Balearskim otocima. Regionalna vlada Baleara na svojoj turističkoj web stranici navodi da dine imaju veliku ekološku vrijednost. U spotu se vidi kako je Perry s ekipom u jednom trenutku krenula prema ograđenom području.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.