Pravoslavni svećenik: Reality show je opsjeo vrag, svuda su žene u sodomskim pozama

Screenshot: YouTube

PRAVOSLAVNI svećenik otac Rafailo, koji se proslavio govorom u kojem je istaknuo da je "voda skupa, preskupa, heroin loš i nikakav", dotaknuo se kontroverznog realityja "Parovi" i zaključio da je jedan natjecatelj "ispunjen demonima".

Reality emisije su prema igumanu Rafailu "erupcija duhovne prljavštine", koja otkriva "teško duhovno stanje naroda", s obzirom na to da ima veliku gledanost. Svoju propovijed započeo je pričom da se slučajno zatekao u jednom domu u kojem je bio upaljen televizor, a na njemu sporni reality show.

"Taj mladić se opustio, bljuje... To govori da je čovjek u krizi... Taj mladić pokazuje visoki stupanj posjednutosti, đavoimanosti. Momak je ispunjen demonima. Oko njega razvaljene žene, u nekim sodomskim pozama, sve ide uživo, sve je dopušteno", započeo je iguman analizu viđenoga.

"Htjeli mi to vidjeti ili ne, oni najavljuju nadolazeće katastrofe. To je potop sličan onom iz vremena praoca Noe. Rekao je i Gospod da će tako biti, to su simptomi "posljednjih dana". Zrak nade je pokajanje svakog čoveka. U ovom slučaju, pokajanje podrazumijeva odstupanje i izlaženje iz tog prostora", tvrdi Rafailo.

Dodao je da ta nečistoća "natapa domove", a reality show nazvao je i "crnom misom", "satanističkim ritualima" i "satanskim obredima".

 Njegov govor pogledajte u videu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.