"Prebjegli" s HDZ-ove bine: Lana i Jacques pjevali Bandiću, Shorty i Škoro HDSSB-u



PREDIZBORNA kampanja bliži se kraju. Jučer je tako na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu svoj završni skup održao Milan Bandić, koji se za Hrvatski sabor kandidirao neovisnom listom. Na Bandićevom skupu su zapjevali Lana Jurčević, Jacques Houdek, Ćiro Gašparac i Željko Krušlin Kruška. Kad se atmosfera zagrijala, Lana je skinula kaput i zablistala u šljokičavoj haljinici.

Istovremeno se u Osijeku, u sportskoj dvorani Zrinjevac, održavao predizborni skup HDSSB-a, na kojem su između ostalih nastupali i Shorty te Miroslav Škoro.

Zanimljivo je da su ranijih godina Lana, Jacques, Shorty i Škoro nastupali za HDZ. Ove je godine za stranku Jadranke Kosor od navedenih, kao što je vidljivo iz izvješća o troškovima kampanje, nastupila jedino Lana Jurčević. Iako je pjevačica prije desetak dana za Index kazala kako neće nastupati ni za jednu stranku te kako se ove godine, zbog svega što se događalo, ipak bolje držati podalje, Lana se očito predomislila te odlučila odraditi posao u predizbornim kampanjama baš kao i svaki drugi nastup.

Pročitajte više