Predsjednička kandidatkinja Marija Štrajh protiv prostitucije i droge, ali za homoseksualce

POSLJEDNJIH dana na veliko se piše i priča o predsjedničkim kandidatima. Kad su u pitanju domaći showbizeri najveću prašinu podigla je Alka Vuica, Braco Cigan te kontroverzna Marija Štrajh. Sead Hasanović, javnosti poznat iz Malnarove Noćne more, u večerašnjem Red Carpetu odgovorio je na neka teška pitanja iz Ustava Republike Hrvatske i progovorio o legalizaciji droga, prostituciji i homoseksualnim brakovima. Osim njega, raspričala se i Marija Štrajh, ali ipak malo manje od Brace jer nije znala odgovore na mnoga pitanja.

Koja je adresa Ureda predsjednika?

"Ovako kad gledam sebe, vidim da sam ja najljepši kandidat. Vidi me, izgledam kao Steven Segal", našalio se simpatični Braco. U kvizu koji su im pripremili bila su pitanja poput onog na kojem kućnom broju se nalazi Ured predsjednika. "Ne znam, misliš li da je to važno? Ja recimo znam gdje on živi, na Ilici, ali ti to  neću reći jer smo u mediju", mudro je odgovorila Marija Štarajh dok je Braco odgovorio da je adresa Pantovčak 141 te se zabunio u samo jednom broju.

Marija Štrajh nije dala niti jedan točan odgovor

Marija Štajh nije znala odgovor niti na drugo pitanje, kome se treba obratiti predsjednik ako podnosi ostavku. "Nemam pojma. To si se tako fino informirala koja pitanja ćeš me pitati, ali nema veze", uvrijeđeno je odgovorila novinarki. "Nakon Tuđmana tko je bio predsjednik države?", zapitala se voditeljica koja ni na to pitanje nije dala točan odgovor.

Prema njezinom mišljenju to je bio Stipe Mesić, što nije točan odgovor već su između Tuđmana i Mesića državu vodili Zlatko Pavletić te Zlatko Tomčić. Kad je riječ o legalizaciji prostitucije, droge i homoseksualnih brakova pobunila se Štrajhica koja dodaje da te prostitutke ne bi plaćale porez. "Ako je u Nizozemskoj prostitucija legalna i ako država ima koristi od te prostitucije, zašto onda i u Hrvatskoj ne bi bila legalna", mišljenje je Seada Hasanovića.

"Homoseksualci imaju pravo na brak, ali sam skeptičan prema tome da usvajaju djecu"

Osim protiv prostitucije, Marija Štrajh je i protiv legalizacije droga jer, kako kaže, one mijenjaju psihofizički sustav čovjeka. Kako tvrde Braco i Marija oboje su za homoseksualne brakove. "Oni imaju pravo na taj brak, ali moram priznati da sam malo skeptičan prema tome da usvajaju djecu", tvrdi Braco Cigan. Bilo kako bilo, iako zasigurno neće postati predsjednici Lijepe naše, osim ako se ne dogodi kakva katastrofa, bar će donekle zabaviti javnost svojim izjavama i (ne)informiranosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.