Predstavljeni neki od izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem CMC Festivalu u Vodicama

JUČER su na drugoj po redu press konferenciji CMC Festivala Vodice predstavljeni neki od ukupno 22 izvođača koji će ove godine nastupiti na festivalu. Svi oni vesele se pripremama za festival i nastupu u Vodicama.

Osim glavnih zvijezdi, ovogodišnjih hrvatskih predstavnica na Eurosongu, grupe Feminnem, na CMC Festivalu Vodice će, između ostalih, nastupiti i Jacques Houdek, pobjednik prve sezone showa "Hrvatska traži zvijezdu" Bojan Jambrošić, Marko Tolja, Antonija Šola, Colonia, Dražen Zečić, Crvena Jabuka, Klapa Maslina, Robert Čolina te prošlogodišnji hrvatski predstavnik na Eurosongu Igor Cukrov.

CMC Festival održat će se 18. i 19. lipnja ove godine. Prvi dan Festivala odvijat će se na tri pozornice smještene na rivi i u samom centru grada Vodica, a biti će rezerviran za pojedinačne koncerte naših glazbenih zvijezda, uz zastupljenost gotovo svih žanrova, od jazza, preko rocka, urbane i tradicijske glazbe pa sve do zabavne glazbe. Drugi dan predstavlja revijalni dio i zapravo je centralna večer Festivala. Na glavnoj pozornici nastupiti će 22 izvođača CMC Festivala u organizaciji Hrvatske diskografske udruge. Nakon revijalnog dijela slijedi veliki koncert, nakon čega se slavlje nastavlja u disco clubu Hacienda do ranih jutarnjih sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.