"Prejeftino i vulgarno": Salma Hayek razočarala ljude outfitom na Met Gali

Foto: Instagram

JEDNA od najljepših holivudskih glumica Salma Hayek na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako pozira u crvenoj haljini koju je nosila na ovogodišnju Met Galu, no njezin modni odabir je razočarao pratitelje i izazvala je brojne negativne reakcije.

"Prejeftino i vulgarno", "Ima novca, ali nikad nije imala stila", "Izgleda prejeftino", "Ima tijelo boginje i stil žene koja nosi najjeftinije stvari", "Zašto napokon ne zaposli nekoga da je malo uputi u odijevanje i modu?", "Razočarala si nas", samo su neki od komentara ispod njezine objave.

Inače, glumica je nedavno progovorila o tomu kako nije mogla dobiti nijednu ulogu u komedijama na početku svoje karijere zbog toga što je u holivudskim krugovima bila pojam seksepila i "nije joj bilo dozvoljeno biti smiješna".

"Cijeli sam život htjela raditi komedije, a ljudi mi nisu dali. Govorili su mi: 'Ti si seksi, pa ne možeš biti i smiješna.' Ne samo da nisi smio biti pametan nego nisi smio biti ni duhovit devedesetih", izjavila je u intervjuu za GQ.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.